نخستین کنفرانس ملی نقش مهندسی عمران در کاهش مخاطرات امروز جمعه هفتم دی ماه با تجلیل از برترین‌ها در دانشگاه رازی به‌کار خود پایان داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه رازی، نخستین کنفرانس ملی نقش مهندسی عمران در کاهش مخاطرات امروز جمعه هفتم دی ماه با حضور دانشجویان، اساتید و پژوهشگران برجسته کشور و مسئولان، در دانشکده ادبیات و علوم انسانی به کار خود پایان داد.

دکتر حمید توپچی‌نژاد دبیر علمی کنفرانس در آیین اختتامیه اظهار داشت: با توجه به پدیده بی‌سابقه زلزله ازگله-سرپل‌ذهاب، ما در بُرهه‌های زمانی مختلف به یک رخداد علمی نیاز داریم تا دِین خود را به عنوان مهندس و هیأت علمی در کاهش مخاطرات ادا کرده باشیم.

وی با اشاره به وقوع پس‌لرزه‌های فراوان در استان کرمانشاه طی یک سال گذشته گفت: هدف اصلی در این رخداد علمی، مستندسازی درس‌ها و آموخته‌های زلزله ازگله-سرپل‌ذهاب و تبادل دستاوردهای علمی و پژوهشی و تجربیات اجرایی میان اساتید، پژوهشگران، اساتید فنی و مسئولان و مهندسین است.

دکتر توپچی‌نژاد با اشاره به فعالیت و مشارکت ۵۰ نفر از دانشجویان در دبیرخانه، ستاد علمی و اجرایی نخستین کنفرانس ملی نقش مهندسی عمران در کاهش مخاطرات گفت: این موفقیت در نتیجه حضور گرم و صمیمی اساتید و دانشجویان شکل گرفت و قدردان زحمات این عزیزان هستم.

این مسئول در ادامه با اشاره به حمایت صاحبان صنایع کرمانشاه از این کنفرانس ملی گفت: سازمان نظام مهندسی استان و استانداری دو حامی بزرگ کنفرانس بودند.

دکتر توپچی‌نژاد با اشاره به برپایی کارگاه‌های آموزش فنی و حرفه‌ای در این کنفرانس، از زحمات صدا و سیما، روابط عمومی و حراست دانشگاه تشکر کرد.

در پایان از صاحبان مقالات برتر در این کنفرانس ملی در سه حوزه "سازه و مهندسی زلزله"، "خاک و راه" و "آب و محیط زیست" با اهدای هدایا و لوح، تقدیر به‌عمل آمد.

شایان ذکر است؛ نخستین کنفرانس ملی نقش مهندسی عمران در کاهش مخاطرات ششم دی ماه با حضور اساتید و پژوهشگران برجسته کشور، مقامات ارتش و سپاه و سایر مسئولان به میزبانی دانشکده ادبیات و علوم انسانی آغاز شد و امروز جمعه هفتم دی ماه با تجلیل از برترین‌ها به کار خود پایان داد.